Silver

Silver

Mini Freestyle

Mini Freestyle er kompakte og lette campingvogne, der er nemme at trække, med den store fordel af at have en højde på under 2 meter takket være deres pop-up tag. Takket være den lave højde og en totallængde på kun 3,95 m. til 4,42 m., kan disse campingvogne nemt parkeres i en standardgarage, så de altid er klar til brug!

Se Silver 2024 katalog her

Se Silver 2024 prislisten her

Mini Freestyle findes i flere varianter og modeller: 

Mini

Mini 270

MINI 270 er designet til eventyrsentusiaster og impulsive campingture, hvor komfort og praktik kombineres for at imødekomme alle dine behov. Let at trække og opbevare, dens funktionalitet vil efterlade dig målløs.

Mini 290

MINI 290 er udstyret med bruser, toilet og håndvask. Køkkenet er placeret bagtil, mens opholdsområdet let kan omdannes til en komfortabel dobbeltseng. Til impulsive weekender eller ferier for to, tilpasser MINI 290 sig enhver situation og tilbyder dig den bedst mulige komfort til alle dine ferieudflugter.

Mini 300

MINI 300. Til sportslige weekender eller længere eventyr vil MINI 300 tilpasse sig enhver situation og tilbyde dig den allerbedste løsning til dine oplevelser. Og glem ikke cykelholderen og motorcykelholderen (tilkøb), der giver dig mulighed for at tage dine tohjulede følgesvende med dig. 

Exclusive Line

Exclusive line 380

EXCLUSIVE LINE 380 er designet til at få dig til at føle dig hjemme. Den tilbyder enestående komfort, overlegen design og fleksible sovekonfigurationer. Uanset om du rejser som et par eller en gruppe på tre, vil denne campingvogn være din ideelle allierede til at udforske vejen.

Exclusive line 442

EXCLUSIVE LINE 442 er for dig der ofte rejser med familie og/eller med venner og ønsker at nyde mere komfort på dine ture? EXCLUSIVE LINE 442 er lavet til dig - rummelig og komfortabel. Du kan konfigurere denne campingvogn for at imødekomme alle dine behov, især når det kommer til sovearrangementer.

300 Sport Edition 

Sport edition 300

300 SPORT EDITION er optimeret til at lade dig dele din passion, uanset hvor din rejse går hen. Dette ultrakompakte rum kombinerer campingvognens komfort med glæden ved at transportere din motorcykel overalt. Praktisk med eller uden en motorcykel, hæve/sænke gulv med en rampe og 2 sovekonfigurationer, så du kan vælge hvorvidt du ønsker at sove med eller uden din motorcykel.

Besøg Mini Freestyles hjemmeside