Autocamper

Benimar

BENIMAR

Den spanske autocamperproducent Benimar har i mere end 40 år udviklet og revolutioneret måden at campere og bo på, blandt andet grundet deres konkurrencedygtighed.

Lige siden 1979 har Benimar været kendt for deres “know-how” sammensmeltet med deres originalitet og kvalitet.

Derudover har deres store fokus omkring valg af materiale, omtanke og finesse til det yderste muliggjort at Benimar er dobbelt ISO certificeret, der indebærer en høj kvalitetssikring og miljøvenlighed.

Læs mere her

Autostar

AUTOSTAR

Uanset hvilken rejsestil du foretrækker, tilbyder Autostar et bredt udvalg af køretøjer, der imødekommer dine behov. Vælg mellem vores Low Profile, A-Class eller Van modeller, med forskellige længder samt forskellige antal sengepladser. Uanset hvad du drømmer om, kan du finde det perfekte køretøj, der hjælper dig med at realisere dine rejsedrømme.

Læs mere her

Randger

RANDGER

Har du lyst til en hurtig tur sydpå? Tag en biltur for at udforske Europa? Skal du væk i weekenden med nogle venner?

Randger er altid klar til at køre!

Autocamperne er designet og fremstillet i Frankrig og har alt, hvad du har brug for til livet på vejen. I en Randger kan du skifte fra Drive til Dine til Sleep mode på et øjeblik!

Læs mere her

Vans

VANS

Camper-vans er blevet populær i hele europa og der kommer flere og flere modeller fra forskellige fabrikker. Vi har Randger og Benimar camper-vans.

Læs mere her