Caravelair

Caravelair

Caravelair - Skønheden i Fransk Caravandesign

I årevis har den anerkendte franske caravanproducent, Caravelair, sat standarden inden for rummelige og økonomisk attraktive campingvogne. Med en urokkelig forpligtelse til komfort, funktionalitet og æstetik, byder Caravelairs campingvogne på en udsøgt kombination af kvaliteter.

Efter mere end et halvt århundrede med konstant nytænkning har Caravelair cementeret sin position som den førende producent af campingvogne i Frankrig.

Se Caravelair prislisten her

Exclusive line

EXCLUSIVE LINE

Vil du gerne have dit hus med på ferie? Elegant interiør, højt udstyrsniveau og utrolig komfort. Vores eksklusive løsninger er udformet, så du kan føle dig hjemme!

Se Exclusive Line oversigt her

Sport Line

SPORT LINE

SPORT LINE-serien udmærker sig ved sin originalitet og sit omfattende standardudstyr. Dens unikke, karakteristiske design vil overraske dig både indvendigt og udvendigt.

Se Sport Line oversigt her

Alba

ALBA/ ALBA STYLE

Den lette, kompakte ALBA-serie er en ikonisk repræsentation af funktionalitet og tilbyder alt det essentielle udstyr, som din familie eller partner har brug for. En sand perle af en campingvogn.

Se Alba oversigt her

Titanium

TITANIUM

TITANIUM-serien er et mesterværk inden for campingvognsdesign og løfter komfort, udstyr og æstetik til nye højder. Velkommen til en verden af enestående klasse.

Se Titanium oversigt her

Artica

ARTICA

Med ARTICA-serien oplever du en eksklusivitet, der er uden sidestykke. Praktisk elegance og en uovertruffen kombination af sikkerhed og design, der afspejler den højeste kvalitet og komfort.

Se Artica oversigt her

Allegra

ALLEGRA OPTIMA

ALLEGRA OPTIMA-modellen bryder grænserne for konventionel campingvognsdesign med en helt ny tilgang både i udseende og indretning. Resultatet er en nutidig, dynamisk og samtidig komfortabel oplevelse.

Se Allegra Optima oversigt her