Giv efter for fristelsen af uovertrufne fordele

– Er æstetisk
– Behagelig og praktisk
– Masser af lagerplads
– Meget sikker
– Lavere benzin forbrug
– Mulighed for at parkerer i en garage

– Nemmere at køre med
– Ingen motorvejsafgifter på franske motorveje
– Masser af lys indvendigt
– Tag og sider er fremstillet i haglsikkert polyester
– Højt udstyrsniveau
– Lav væg

Silver Mini 270

Med sit nytænkende sorte ydre kombineret med andre nye farvekombinationer, er Silver Mini 270 blevet moderne og dermed noget for alle. Det indvendige interiør er indrettet til den eventyrlystene, der er vild med de spontane udflugter.

Den smarte indreting udnytter hver en krog, og kombinationen mellem brugervenlighed og komfort, sikre fuld tilfredshed og funktionalitet.
Dermed er denne campingvogn både let at trække, samt opbevaringen er nem og ligetil.

Se fotos med mere her

Silver Mini 290

Den lette og kompakte Silver Mini 290 kan indrettes efter behov, og gør dine udflugter og ture bedst mulig. Dermed er den perfekt til ferie med familien, eller som par, til spontane weekendture.

Indvendigt indeholder den kompakte Silver Mini 290 både et toilet med håndvask, et velfungerende køkken, samt en spise områder, hvor sidstnævnte kan omdannes til en dobbeltseng.

Se fotos med mere her

SILVER Trend 310

SILVER Trend 310 indeholder alle fordelene som en stor campingvogn, og er ideel, hvis man søger en ferie, der er ubekymret og bekvem.
Denne model er den mest kompakte model i Trend serien, og sikre dermed et reduceret brændstofforbrug og en nem parkering i garagen.

Udover ovenstående fordele, indeholder den et køkken med indbygget køleskab, et badeværelse med toilet og et rummelig spise område, der nemt kan laves om til en stor seng.

SILVER Trend 310TDL er der indbygget en spisekrog, hvilket giver et område med en mere rummelig bænk.

Se fotos med mere her

SILVER Trend 380

I takt med at strøelsen er fastgjordt i SILVER trend 380 CP, giver dette en enestående komfort. Udover komforten, er denne model også udstyret med en seng, der indeholder en lamelbund, samt en indbygget håndvask, som kan hæves op og ned.
Dette skaber en vis luksus, og der opnås en ægte nydelse, som er med til at skabe en fortrinlig ferie.

I Silver Trend 380 TDE kan du vælge imellem tre mulige opredninger:
Enkelt senge, King-size dobbeltseng eller en tværgående seng.

Se fotos med mere her

SILVER Trend 420CP

SILVER Trend 420CP er en lav vogn, der tilbyder perfekt isolering med et polyester tag. Denne isolering sikrer optimal opvarmning og et meget højt lydisolerings niveau.

Udover det ydre er af høj kvalitet og funktionelt, følger det indre interiør trop, da Silver Trend 420CP har alle hovedfunktionerne.
Nemlig et soveværelse til forældre, en stor spisestue, generøst opbevaringsrum og flot toilet.

Med en fast seng, en konvertibel spisekrog og en håndvask, som kan hæves efter behov, kombineres plads, praktisk, komfort og lethed i en samlet enhed.

Se fotos med mere her

SILVER Premium 440

Med SILVER Premium 440 indtræder luksus på et højere plan, grundet det nye layout. Denne exceptionelle model, medfører større tilfredshed og komfort i høj klasse, hvilket er med til at give de bedst mulige betingelser for den bedste ferie.

På interiør delen er SILVER Premium 440 en lavslået campingvogn, der indeholder et innovativt design med U-formet stue, kombineret med et badeværelse, der indeholder et toilet og et brusebad.

Se fotos med mere her

SILVER Premium 450LJ

Med det nye design, der er blevet udviklet i dialog med kunderne, matcher SILVER Premium 450LJ derved kundernes behov til fulde.
Sammensmeltningen af disse forbedringer, skaber den perfekte balance mellem komfort og at være på ferie.

Med alle kvaliteterne fra SILVER Premium 440, indeholder SILVER Premium 450LJ derudover muligheden for at fastgøre de de ens enkeltsenge, således der sikres den optimale komfort og praktisk anvendelighed.

Se fotos med mere her