Kampa fortelte

Engelske Kampa har gennem flere år udviklet deres telte, og står i dag stærkt på markedet med deres helt egne luft-telte med udvendig ventil.

Kampa har også de klasiske telte med almindelige stel som fortelte og deltelte.

Kampa kataloger 2019

I menupunktet "Kampa fortelte" kan du se Kampas kataloger for 2019 på dansk, english, norsk og svenska I menupunktet "Gamle kataloger" kan du se flere af Kampas kataloger fra tidligere år.

Kampa katalog 2019 - Campingvogne DK

I dette danske 2019 katalog kan du se Kampas omfattende udvalg af fortelte til campingvognen, både med metatstænger og luftstænger (Air).

tilknyttet pdf

Kampa katalog 2019 - Autocampere/vans DK

I dette danske 2019 katalog kan du se Kampas udvalg indenfor deltelte til autocampere og vans.
Sortimentet omfatter to serier: Motorhome telt som man kører i bilens teltskinne og Driveaway teltene der også kan stå alene uden bilen.
Tilknyttet pdf

Hvordan fungerer et luft-telt?

Det er simpelt! De traditionelle stænger er som sagt erstattet med en oppustelig luftstænger, der altid er fastgjort til forteltet. De enkelte luftstænger er forbundet, så du kan pumpe hele forteltet op fra et enkelt punkt. Den robuste Air Frame giver et usædvanligt stærkt fortelt. Stellet pustes op vha. den medfølgende manuelle pumpe (Mulighed for tilkøb af en elektrisk pumpe.)

Fordele

Teltet er ikke kun nemt at sætte op, det er også nemt at tage ned. Et luft-telt er lettere end fortelte med traditionelle stænger. En Rally Air 390 er fx op til 27% lettere end et tilsvarende fortelt. Der er ingen metal eller glasfiber stænger, som kan skade din campingvogn. Bløde luft-kanaler hviler direkte mod din vogn. Du glemmer eller mister aldrig dine stænger igen, da AirFrame altid er forbundet med teltet. Udført i førsteklasse materialer.

Hvordan foregår opsætningen?

Det har aldrig været nemmere at sætte telt op, følg blot disse trin: 1. Træk forteltet på campingvognens teltskinne. 2. Pløk forteltet fire hjørner. 3. Fastgør pumpen til ventilen og pump indtil teltet er pustede op. 4. Pløk alle gummistropperne samt de indbyggede stropper. 5. Det var det!