ALBA

Søger du en let, kompakt og funktionel campingvogn, er ALBA serien lige noget for dig. Med alt det standardudstyr, der skal bruges, gøres ferien nem for din familie eller partner.

Med den nye 2021 standard model er det nu muligt for ALLE at rejse og tage på ferie med Caravelair. Disse vogne i ALBA-serien giver en uovertruffen værdi i sin klasse uden at ofre kvaliteten.

Se fotos med mere her

ANTARES STYLE

En special serie der giver en perfekt balance mellem udseende, vægt, udstyr og pris, bedre sikkerhed, bedre komfort og flot design. En unik model på caravan markedet. Selvom med dette ”all inclusive” er vognen stadig let og kan trækkes af de fleste biler.

Se fotos med mere her

ARTICA

I denne serie er der fokus på en eksklusiv, unik og praktisk gennemførsel hele vejen igennem. Dertil er sikkerhed og design, samt høj kvalitet og komfort, i højsædet.
Derudover er ARTICA bygget med avanceret teknologi i lyse skandinaviske farver og altomfattende udstyr

Se fotos med mere her

ALLEGRA OPTIMA

Med deres helt igennem nytænkte ydre og indre positionerer ALLEGRA campingvogne sig ubetinget i et nutidigt univers, der er både dynamisk og komfortabelt.
ALLEGRA serien fra 2021 er igen i år forbedret og fornyet. i år er møblerne og stofferne er blevet endnu mere harmoniske.

Se fotos med mere her

Ferie For Alle 2020 – Antares Style 450

CampingFerie.dk var forbi og kigge på Caravelair Antarés Style 450

Læs mere

2021 – Antares Titanium

Campingferie.dk har kigget på de kommende Antares modeller for 2021.

Læs mere

2021 – Alba 350 NorLine

Campingferie.dk har kigget på den kommende Alba model for 2021.

Læs mere

Caravelair videoer

Her kan du se videoer om Caravelair, fra de forskellige årgange. 

CARAVELAIR XL FREEZE

Caravelair blev for alvor lagt mærke til på campingmesserne, da de for få år siden præsenterede det nye køleskab “XL Freeze” I denne flyer får du en kort introduktion af køleskabet.

Se pdf