TESSORO

TESSORO serien er en serie på 10 Ford autocampere, der udover deres normale modeller, også indeholder en UP-model.
Dette UP-koncept betyder, at vognen ikke er lige så lang som de andre vogne, men stadig indeholder en lang række af det essentielle og ny-moderne interiør som de andre vogne.
Nyhederne for TESSORO 2020 modellen, minder om Mileos, men har en ny hoveddør med 2 låsepunkter, samt indbygget myggenet.

se respektive modeller her

MILEO

Denne MILEO serie på 6 unikke Fiat autocampere, der både indeholder 4, 5 og 6 personers autocampere, hvilket passer til de fleste familier.
I den nye 2020 model, har Benimar i sin vanelige stil, opgraderet deres vogne. MILEO har været igennem en positiv forvandling, og fået nyt ekstraudstyr både i køkkenet og badeværelset samt nye 150 cm brede madrasser, der er med til at give en eksklusiv og afslappende ferie.

se respektive modeller her

PERSEO

PERSEO serien er blevet genindført tilbage i 2004, og har udviklet sig år for år. Det specielle ved de to Perseo Fiat modeller er deres unikke lavprofilet motorhome design, hvor aerodynamik, dynamik og fluiditet er det centrale.
PERSEO 2020 modellen er spækket med nye og lækre indretninger, og nogle af disse er et nyt indre design, nyt gulvbelægning, nye OAK møbler med vandret korn samt nyt vand sparende system i badet.

se respektive modeller her

SPORT

Denne SPORT serie fra Benimar indeholder 5 Ford og Fiat autocampere, og fås både som en 5, 6 og 7 personers vogn.
I denne serie findes der dertil en UP-model, der giver serien en stor fleksibilitet i forhold til kunden, da SPORT modellen kommer i forskellige størrelser.
Derudover har SPORT modellen fået mange af de samme opdragderinger som ved TESSORO.

se respektive modeller her

AMPHITRYON

Takket være den store køreplads, den brede synsvinkel i kabinen og de bekvemmeligheder, der tilbydes af dette sortiment, er AMPHITRYON det køretøj, der foretrækkes af de erfarne i autocampere.

se respektive modeller her

BENIVAN

BENIVAN serien fra 2020 indeholder 6 Fiat modeller, hvor der enten er mulighed for en 3 eller 4 personers vogn. Dette gør dermed også at BENIVAN er den mindste vogn i hele Benimar serien, og passer til mindre familier, der ønsker en kvalitetssikker og behagelig ferie.
Grundet den store succes med TESSORO og SPORT UP modellen, har Benimar valgt at tilføje denne model til BENIVAN serien.

se respektive modeller her

 

Ferie For Alle 2020 –

Benimar Sport 363

CampingFerie.dk var forbi messen og kigge på Benimar Sport 363

Læs mere