Benimar

Benimar

Den spanske autocamperproducent Benimar har i mere end 40 år udviklet og revolutioneret måden at campere og bo på, blandt andet grundet deres konkurrencedygtighed.

Lige siden 1979 har Benimar været kendt for deres “know-how” sammensmeltet med deres originalitet og kvalitet.

Derudover har deres store fokus omkring valg af materiale, omtanke og finesse til det yderste muliggjort at Benimar er dobbelt ISO certificeret, der indebærer en høj kvalitetssikring og miljøvenlighed.


TESSORO


TESSORO serien er en serie på 8 Ford autocampere, der udover deres normale modeller, også indeholder 3 UP-modeller.
Dette UP-koncept betyder, at vognen ikke er lige så lang som de andre vogne, men stadig indeholder en lang række af det essentielle og ny-moderne interiør som de andre vogne.

SE RESPEKTIVE MODELLER HER


MILEO


Denne MILEO serie på 7 unikke Fiat autocampere, der både indeholder 4, 5 og 6 personers autocampere, hvilket passer til de fleste familier.

MILEO har været igennem en positiv forvandling, og fået nyt ekstraudstyr både i køkkenet og badeværelset samt nye 150 cm brede madrasser, der er med til at give en eksklusiv og afslappende ferie.

SE RESPEKTIVE MODELLER HER


SPORT


Denne SPORT serie fra Benimar indeholder 5 Ford og Fiat autocampere, og fås både som en 5, 6 og 7 personers vogn.
I denne serie findes der dertil en UP-model, der giver serien en stor fleksibilitet i forhold til kunden, da SPORT modellen kommer i forskellige størrelser.
Derudover har SPORT modellen fået mange af de samme opdragderinger som ved TESSORO.

SE RESPEKTIVE MODELLER HER


AMPHITRYON


Takket være den store køreplads, den brede synsvinkel i kabinen og de bekvemmeligheder, der tilbydes af dette sortiment, er AMPHITRYON det køretøj, der foretrækkes af de erfarne i autocampere.

SE RESPEKTIVE MODELLER HER
BENIVAN
BENIVAN Fiat modeller, hvor der enten er mulighed for en 3 eller 4 personers vogn. Dette gør dermed også at BENIVAN er den mindste vogn i hele Benimar serien, og passer til mindre familier, der ønsker en kvalitetssikker og behagelig ferie.
Grundet den store succes med TESSORO og SPORT UP modellen, har Benimar valgt at tilføje denne model til BENIVAN serien.